Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 09/02/2017 in all areas

 1. 4 points
  Nickname: Maverick ✪ Numele modului: Maverick ✪ - Mods/Pack (Green) Descriere mod: Arme (Green), Font.txd (Green), Iconițe arme (Green), Timecyc (Green), Tinte(Green), sampgui & mouse(Green). Prezentare prin fotografie sau videoclip mod (minim 1): http://imgur.com/a/m6jx9 Tip mod (cleo/txd/.asi/picture): .txd, .dff, .png Link download: http://www.girlshare.ro/3489925773.4 Link scan(www.virustotal.com): https://www.virustotal.com/#/url/51a7413cdf0e22f75976fb364fcfcb4edc2cfb989c100153633fee5a630ac10e/detection ► Atenție! (!) Modurile nu îmi aparțin, eu doar le-am găsit și le-am editat. (!) Toate modurile sunt compatibile cu SAMPCAC. (!) Dacă mai vrei să mai postez si alte moduri, nu uita să apeși butonul de +1.
 2. 2 points
  Nickname: Maverick ✪ Numele modului: Maverick ✪ - Mods/Pack (Purple) Descriere mod: Arme (Purple), Țintă (Purple), Font.txd (Purple), Iconițe arme (Purple), Timecyc (Purple), Hartă (Purple), Skin (Purple), sunete, sampgui & mouse. Prezentare prin fotografie sau videoclip mod (minim 1): Aveți video/poze mai jos. Tip mod (cleo/txd/.asi/picture): .txd, .dff, .png Link download: http://www.girlshare.ro/3489924726.2 Link scan(www.virustotal.com): https://www.virustotal.com/#/url/a6a4a2b531ff74d8131da8d0f4908699b6aa010f94d199303bee09469f2af8a3/detection
 3. 2 points
  School Instructors a inceput sa fie o factiune demodata, avand in vedere ca putin playeri mai vor sa intre intr-o factiune de genul, iar acesta lucru afecteaza playerii care vor licente. Asa ca m-am gandit sa se scoata factiunea ''School Instructors'' si sa se adauge un fel de ''DMV'' pentru fiecare licenta si sa treci printr-un examen pentru a dobandi licenta dorita. In acest fel nu trebuie sa mai stai dupa un instructor sa mai vina sa-ti acorde licenta si sa astepti o multime de timp. Asa daca s-au face un fel de ''DMV'' fiecare player si-ar luat licenta cand ar dori! ASTEPT PRO/CONTRA(Contra - cu motiv).
 4. 2 points
  2.013 - rescris sistemul de trimitere al email-urilor, acum functioneaza corect - reolvat un bug legat de orele jucate care incarca baza de date aiurea - adaugate comenzile /bprice si /hprice pentru a seta pretul caselor si biz-urilor (admin 6+)
 5. 2 points
  Propun urmatoarele: La fiecare level cumparat sa primesti 5 PP La fiecare crestere in skill sa primesti 3 PP La fiecare 100 de ore jucate sa primesti 50 PP La fiecare refferal adus sa primesti 3 PP De ce sa oferiti voi mereu bonusuri cand playerii ar putea castiga aceste PP prin timp on pe server.
 6. 1 point
  Aici vor fi postate rapoartele de la war's. Cine absenteaza (nu este prezent la minim-ul de waruri) va primi Faction Warn, daca nu aveti cererea de invoire pana in ora 15:00. Evidenta waruri se face pe panel de catre lider / co-lider. Liderii posteaza in topicul de sanctiuni, atunci cand nu sunteti prezenti la minimul necesar de waruri. Daca un membru a intrat in factiune in intervarul 14:00 - 15:00, poate sa ajunga la war's, deci trebuie sa participe la jumatate din waruri din acea ora. Evidenta war trebuie sa fie postata pana la ora 15:30, deci membrii au obligatia de a posta evidenta pana la ora 15:00. Pentru a nu primi Faction Warn, trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte: La 2 war-uri, prezenta minima este de 1 war. La 3 war-uri, prezenta minima este de 2 war-uri. La 4 war-uri, prezenta minima este de 2 war-uri. La 5 war-uri, prezenta minima este de 3 war-uri. La 6 war-uri, prezenta minima este de 3 war-uri. Cine are 00:00 time on turf,pe panel, este considerat absent.
 7. 1 point
  SA-MP Clientside AntiCheat Acest anticheat este obligatoriu pentru jucatorii care fac parte dintr-o mafie, neavand acest anticheat instalat, acestia nu se vor putea loga pe server. Acest anticheat blocheaza majoritatea cheat-urilor si modurile cleo. Daca va logati pe server si veti fi detectat cu aimbot veti primi kick automat (in viitor se va da ban). Instalare: - descarcati anticheatul de aici: https://sampcac.xyz/files/sampcac-v0.6.2-installer.exe - ii dati install intr-o copie GTA curata (fara alte moduri in afara de SA:MP instalate). Probleme frecvente: 1. Antivirusul il detecteaza ca virus sau va apare "This site can’t be reached" cand incercati sa-l descarcati: - dezactivati cateva minute antivirusul pana il descarcati si instalati - adaugati sampcac.asi la lista de exceptii 2. Eroare compatibilitate Windows XP, Windows Vista si Windows 7: - pentru Windows 7 instaleaza https://support.microsoft.com/ro-ro/help/15090/windows-7-install-service-pack-1-sp1 - pentru Windows XP instaleaza https://windows-xp-service-pack-3.ro.softonic.com/ - pentru Windows Vista instaleaza https://support.microsoft.com/en-us/help/13858/windows-vista-service-pack-2-install Daca in momentul pornirii jocului primiti crash, inseamna ca aveti moduri instalate. In cazul in care aveti probleme legate de anticheat puteti lasa un reply in acest topic sau sa deschideti un tichet pe panel.
 8. 1 point
  Ba, asta e portofoliul meu. (Sunt mai incepator, asa ca no-hate, ms pwp) ## Nu sunt toate lucrarile, deoarece unele contineau reclame.
 9. 1 point
 10. 1 point
  Vin cu următoarea propunere: Crearea unei echipe de agenți publicitari(promovatori) ai comunității, aceștia sa aibă un anumit target de atins al numărului de reclame si al locurilor in care aceștia sa trebuiască sa facă reclame. De ce aceasta ideea, am mai folosit o pe altă comunitate, a avut un oarecare succes, aducând comunității cam 500 de playeri in plus. Acești agenți sa aibă beneficii precum: salariu in joc, funcția de heller ingame, mașină de promovator, casa si un loc in orice facțiune dorește. Daca staff-ul va fi interesat de aceasta idee aștept un pm.
 11. 1 point
  Contra si pro si voi explica de ce Motiv: Nu demodarea factiunii este problema, ci durerea in locurile intime a liderilor care s-au perindat de-a lungul timpului pe la conducerea acestei factiuni. De asta voi face si eu o propunere pentru a creste numarul membrilor factiunilor pasnice. Pro: Ar fi mai simplu sa luam licentele. In concluzie, School Instructor este o factiune veche in sa:mp, de la inceputuri a fost, si e greu sa renunti la aceasta factiune, este ca si cum am renunta la tigarile normale pentru cele electronice, schimbarea se produce dar greu.
 12. 1 point
  Avand in vedere economia extrem de ridicata a serverului, suma corecta ar fi 1kk, nu pot stabili eu aceasta suma, nu sunt in masura, desi as putea fi. In fine, cam nimeni nu baga in seama aceste propuneri si toate pro-urile playerilor.
 13. 1 point
  Salut! RPG.BigZone.Ro O sa va prezint moduri de mafioti Skin/Tinta/Font.txd/etc. 1. ''Mie imi merg toate modurile, nu imi dau crash sau alte probleme Daca nu va merge ceva, imi dati PM si incerc sa va ajut'' 2.Pachet 1# de skin-urii de MAFIOTI #Skin 1: Link download: http://www82.zippysh...A4LZW/file.html #Skin 2: Link download: http://www83.zippysh...gwYCa/file.html #Skin 3: Link download: http://www43.zippysh...J0qOW/file.html #Skin 4: Link download: http://www78.zippysh...aG7d2/file.html #Skin 5: Link download: http://www113.zippys...M0nYs/file.html #Skin 6: Link download: http://www69.zippysh...G1ZT0/file.html #Skin 7: Link download: http://www72.zippysh...2eou7/file.html #Skin 8: Link download: http://www69.zippysh...6D0vw/file.html #Skin 9: Link download: http://www48.zippysh...lLvg6/file.html #Skin 10: Link download: http://www16.zippysh...kZVeb/file.html Iar acum.. cireasa de pe tort (18+), NERECOMANDAT PENTRU CARDIACI #BOMBA: Link download: http://www85.zippysh...WGTYo/file.htm Va las si PROGRAM-UL cu care sa le puneti in joc. Link: ** Programe folositoare ** Spark: http://www.girlshare.ro/32705828.1 3.O sa va mai prezint Tinta/Font.txd/Timecyc-ul/Sunete de Arme/ O sa va las Link: la fiecare mod in descriere. 1. Tinta Link: http://www103.zippyshare.com/v/kwfTiQ9U/file.html 2.Font Link: http://www.mediafire.com/file/zab1h3ibkak2vg5/Fonts.rar 3.Timecyc-ul Link: http://moduri.ro/timecyc-albastru/ 4.Suntetele de Arme Link: http://www68.zippyshare.com/v/IPbrU4iK/file.html CAM ACESTE SUNT MODURILE MELE EU AM FOST RazviOfficial VA SALUT! RPG.BigZone.Ro NU UITATI SA DATI UN LIKE SI UN SUBSCRIBE LA CANALUL MEU DE YOUTUBE MERSI ! Link: https://www.youtube.com/channel/UC0oN5JjI8P4aUAk2WeBraMA/videos?view_as=subscriber
 14. 1 point
 15. 1 point
  2.012 - adaugate protectie in cazul logarii de pe alt PC - rezolvat un bug legat de salvarea punctelor de loialitate (loyalty points) - rezolvat un bug legat de anticheat care detecta aruncarea grenazii ca no-recoil - acum se primeste culoare hidden dupa terminarea quest-ului cu fotografiile
 16. 1 point
 17. 1 point
  Los Vagos este o mafie situata in Los Santos si se ocupa cu waruri, traficul de arme si de droguri. REGULAMENTUL GENERAL AL MAFIILOR: Informatii generale: Este interzis sa cereti ajutor din partea playerilor ce fac parte din alta factiune sau civili. Cei ce sunt prinsi ca ajuta o mafie din care nu fac parte la war vor primi kick la prima abatere si warn la urmatoarea. Este interzis sa va ascundeti in locuri greu accesibile (map bugs). Nu va ascundeti in spatele unei usi, sub apa folosind anim-uri etc. Se primeste kick la prima abatere, uninvite la urmatoarea. Este interzis sa va ascundeti pe cladiri inalte. E war, nu concurs de ascuns pe cladiri. Se primeste kick la prima abatere, uninvite la urmatoarea. Este interzis sa folosit masini la war. Mafiotii sunt da-ti automat afara din masini in zona de war. Daca reusiti cumva sa ramaneti in masina nu inseamna ca asta e ceea ce trebuie sa faceti. E bug abuse. Se primeste kick la prima abatere, uninvite la urmatoarea. Cei care nu vin la nici un war intre orele 16-18 fara INVOIRE primesc Faction Warn. Politistii au dreptul de a veni la war / HQ si a-i lua pe cei ce au wanted, deci e de preferat sa veniti la war "curati". Cine sta afk in HQ la war, primeste amenda 500.000$. Atat Liderul cat si Co-Liderul, pot purta orice job in timpul warului. Cine face spam, scrie cu caps pe /f primeste amenda 1.000.000$. Playerii din fiecare grupare au obligatia de a detine materiale / droguri in timpul warurilor pentru a ajuta membrii. In caz contrar, sunt sanctionati cu Faction Warn. Cine nu acorda arme (membrii arms dealer) sau droguri (membrii drugs dealer) colegilor, va fi sanctionat cu Faction Warn. Puteti trimite PM liderului / co-liderului daca un membru nu ofera arme / droguri, acesta va primi Faction Warn. Ce aveti voie sa faceti: Sa va luptati, fara a abuza de bug-uri, de a va ascunde, sa jucati grupati pentru un rezultat mai bun. se poate da [/attack] intre orele 20:00-22:00 Comenzile: [/f] sau [/g] este chat-ul familiei. [/gdeposit materials/drugs/money], comanda folosita pentru a depozita in seiful HQ-ului material / grame de droguri / bani. [/tie] pentru a lega cu o sfoara pe cineva, o poti folosi in masina. Comanda ce poate fi utilizata doar de la rank 3+. [/untie] pentru a dezlega pe cineva. Comanda ce poate fi uitilizata doar de la rank 3+. [/heal] pentru a primi 100% HP, comanda disponibila doar in HQ. [/order] pentru a cumpara arme. Odata ce cumperi arme din HQ, folosesti materialele din seif. -order 1 pentru Deagle -order 2 pentru Shotgun -order 3 pentru M4 mitraliera -order 4 pentru Ak47 -order 5 pentru Mp5 submachine gun -order 6 pentru Rifle, doar rank 4+ -order 7 pentru Katana sabie [/turfs] pentru a vedea teritoriile detinute de mafia, obligatoriu la War-uri.[/togf] pentru a inchide chat-ul factiunii. [/getdrugs] pentru a cumpara droguri din HQ. Job-uri: Sunteti obligati sa aveti jobul corespunzator la war. Daca un membru cere o arma/droguri la war, iar voi refuzati sau spuneti ca nu aveti job primiti Faction Warn. Organizarea Factiunii: *Liderul impreuna cu SubLiderul au un ultim cuvant in luarea oricarei decizii. *Toti ei au un ultim cuvant de spus in orice topic ( evidente / invoiri ), la reclamatii / aplicatii. *Organizatorii trebuie ascultati in mod obligatoriu, au aceasta functie deoarece pot coordona intreaga mafie catre castig. *Aveti obligatia de a asculta de orice membru cu rank mai mare sau egal cu al vostru, deoarece fiacere parere / sfat conteaza. Sedinta / Antrenament: O mini sedinta va avea loc in fiecare zi de Duminica la ora 13:00, prezenta nu este obligatorie. PANA SE BAGA RESTRICTIA LA MAVERICK-UL FACTIUNII, NU AVETI VOIE SA LUATI MAVERICK LA WAR, RISCATI WARN DE LA ADMINI.
 18. 1 point
  2.011 - rezolvat un bug la sistemul de referral care facea sa nu arate corect cati referrali ai - adaugat jobul Garbageman - adaugat sistem de ruleta - adaugat Gambling Skill: -- skill 1: maxim $1.000.000 bet la ruleta. -- skill 2: maxim $5.000.000 bet la ruleta. Minim $50.000.000 pariati la ruleta (indiferent daca ati castigat sau pierdut). -- skill 3: maxim $10.000.000 bet la ruleta. Minim $250.000.000 pariati la ruleta. -- skill 4: maxim $25.000.000 bet la ruleta. Minim $500.000.000 pariati la ruleta. -- skill 5: maxim $50.000.000 bet la ruleta. Minim $1.000.000.000 pariati la ruleta. -- skill 6: maxim $100.000.000 bet la ruleta. Minim $2.000.000.000 pariati la ruleta. - acum se inregistreaza log-uri pentru /n, /nd (pentru raport helperi) - adaugate loguri la logare/inregistrare - adaugate puncte de loialitate (loyalty points) cu ajutorul carora puteti cumpara chestii din /shop - punctele de loialitate le castigati cand indepliniti un quest sau cand un referral face 5 ore jucate - adaugat quest de fotografiat locatii, detalii pe http://panel.bigzone.ro/quest - adaugat client anticheat pentru mafioti, detalii http://bigzone.ro/ac - rezolvate buguri minore
 19. 1 point
  2.000 - rescris complet GM-ul 2.001 - rezolvat un bug la sistemul de newbie; acum merge /togn - la vehicle info apare viteza maxima a masinii - rezolvate buguri minore 2.002 - rezolvat un bug la sistemul de newbie care facea sa apara raspunsul helperului in loc de intrebarea jucatorului - acum daca in 120 de secunde nu raspunzi la intrebare ca helper te pune off duty - rezolvata o greseala la hitman care facea sa dea fail la orice contract indiferent de distanta, arma etc. - rezolvat un bug la masini care facea sa nu fie vanduta masina dar sa ii ia banii celui care incearca sa o cumpere - adaugat sistem de quest-uri zilnice (/quests) - acum iti scade viata dupa un anumit timp - rezolvat un bug la hitman datorita caruia uneori nu se rezolva contractul, in special cu knife Quest-uri actuale: -Mergi pe stadionul de baseball din Las Venturas -Urca pe muntele Chiliad -Cumpara droguri si foloseste-le -Du-te intr-un bar si imbata-te -Jefuieste o afacere -Sari cu parasuta -Alearga pana cand obosesti -Mergi la sala si invata un nou stil de lupta -Mergi la CNN si plaseaza un ad -Comite o crima si scapa de wanted fara a fi arestat sau omorat -Munceste ca sofer de autobuz si colecteaza toate checkpoint-urile -Parcurge distanta de x KM cu un vehicul de tipul y -Vinde x KG de faina -Vinde x pesti -Livreaza x pizza -Colecteaza x materiale 2.003 - rezolvat un bug la /quests datorita caruia in anumite cazuri politistii primeau 2 quest-uri asemanatoare - acum politistilor nu le va mai pica quest-ul Jefuieste o afacere - acum se sterg crimele din /mdc la /arrest si kill - acum cand te pui off duty ca politist iti sunt scoase armele - acum la /stats apare Lawyer points in loc de Rob points pentru politisti - rezolvat un bug la hitman care facea sa dea fail la orice distanta (chiar daca era 100+) - acum la hitmanii undercover daca pornesti motorul masinii, in chat va aparea "* An unknown hitman starts the engine of his car." 2.004 - rezolvat un bug la comanda /count datorita caruia toti vedeau mesajul indiferent de raza - rezolvat un bug care face sa primesti freeze cand te respawnezi - rezolvate cateva buguri majore 2.005 - rezolvat un bug la masinile personale care facea sa explodeze incontinuu - adaugata arena de Paintball - rezolvate buguri minore 2.006 - acum pentru a putea intra la paintball trebuie sa ai licenta de arme, 5 ore jucate si sa fii off-duty - acum se pot conecta maxim 4 playeri pe acelasi IP daca ai premium - cand un admin ii da /gethere unui player de la paintball acesta este scos automat din arena - acum poti cumpara clear fp din shop chiar daca ai mai mult de 20 FP - acum cand esti invitat intr-o factiune apare si numele grupului "x has joined the group y (invited by z)." - adaugate rapoarte automate la factiuni
 20. 0 points
  daca mi-am merge si mie ...
×