MrPoke

Premium
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Nickname: Mr.Poke Rank-ul detinut: 1 Data warurilor: 7.7.2017 . ora : 20:00-22:00. La cate war-uri ai fost prezent: 3 Dovezile cu prezenta ta la waruri: http://imgur.com/a/X555y Alte precizari: Sal blaNKule.
  2. Nick pe server: Mr.Poke Link panel: https://panel.bigzone.ro/ Cea mai mare realizare pe Bigzone: Inca nu am niciuna. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Am fost in LVPD acolo am stat 4 zile dar am fost dat afar din cauza ca s-a dat wipe la factiune. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:In LVPD , am parasit-o deoarece s-a dat wipe. De ce crezi ca meriti helper?:Eu cred ca merit helper deoarece vreau sa ajut cu ce pot si sa ajut foarte mult acest server si sa incerc sa fac acest server si mai populat. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 4 ore . Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Daca obtin functia de helper o sa incep sa ajut serverul acesta cu cat mai multa populatie si cu ce pot mai mult de atat. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Nu sunt cu nimic diferit fata de alti playeri , eu sunt la fel ca ceilalti playeri. Ai fost banat vreodata pe Bigzone? Daca da, specifica toate banurile: Nu. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu , nu am primit niciodata warn pe acest server. Varsta reala: 15 ani. Ce alte jocuri joci?: ETS2 , Call Of Duty si SA:MP De ce iti place sa joci samp?: Mie imi place sa joc samp deoarece este un joc destul de populat si nu costa nimic si te poti juca cu prieteni si sunt multumit de aceasta grafica , pot sa bag si moduri dar na imi place jocul clasic. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa terminarea liceului o sa ma duc la o facultate cat mai buna. Ce te deranjeaza cel mai mult la Bigzone?: Nu ma deranjeaza nimic la acest server minunat. Cu ce se ocupa un helper?: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor care nu situ nimic despre acest joc sau server. Daca un player intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?: Pentru a face skill la rob trebuie sa faci cat mai multe roburi ! Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Pentru a face bani mai repede dute la unul dintre joburile nosatre ! Eu iti recomanda Pizza Boy ! Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica in factiunea respectiva trebuie sa intri pe panel ! Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Pentru a face un clan intri in meniul de la[/shop] si dai pe creare clan. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: Pentru DM cu hunter pentru politisti se acorda warn sau jail pentru DM.
  3. Nick pe server: Mr.Poke Link panel: https://panel.bigzone.ro/profile/Mr.Poke Profilul meu pe panel . Cea mai mare realizare pe Bigzone: Inca nu am niciuna dar daca ar fi sa fiu aceptat ca helper asta ar fi o realizare mare pentru mine. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?:Ultima data am fost in LVPD am iesit dupa 2 zile doarece s-a dat wipe la factiune. Apoi am intrat iarasi si aici ma aflu in LVPD. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:LVPD deoarece s-a dat wipe la factiune. De ce crezi ca meriti helper?:Pai eu cred ca merit helper deoarece vreau sa ajut cu ce pot , as vrea sa ajut cu playeri deoarece acesta este un server care merita sa fie 1000/1000. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 4 ore. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Sa ajut cat mai mult cu ce pot. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Cu nimic nu sunt , momentan nu am nici o realizare mare. Ai fost banat vreodata pe Bigzone? Daca da, specifica toate banurile: Nu , nu am fost banat niciodata pe acest server . Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?:Nu. Varsta reala:14 ani. Ce alte jocuri joci?:ETS 2 , Call of Duty si SA:MP. De ce iti place sa joci samp?:Pai mie sincer mi se pare un joc destul de minunat asta este parerea mea plus ca este multiplayer si putem juca cu prieteni. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Dupa terminarea liceului as vrea sa ajung la o facultate cat mai buna. Ce te deranjeaza cel mai mult la Bigzone?:Nimic , totul este minunat Cu ce se ocupa un helper?:Un helper se ocupa cu ajutarea playeriilor incepatori care nu stiu nimic legat despre joc sau depsre server.