Biianca.

Premium
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About Biianca.

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/14/2002

Profile Information

 • Gender Female
 • Location Targoviste

Recent Profile Visitors

160 profile views
 1. • Nick: Biianca. • De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc si alta factiune. • Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul e bun cum e acum. • Dovada ca tu esti cel care a facut demisia (poza): Nu stiu unde mi se salveaza ss-urile, nu mi se salveaza in My documents-> Gta San Andreas User Files -> SAMP -> screens • Alte precizări: Succes in continuare!
 2. Nickname: Biianca. Rank: 2 Inactiv pe data de (zi/luna/an): 16.07.2017 Revin pe data de (zi/luna/an): 21.07.2017 Motiv: Plec la mare Alte precizari: Bafta!
 3. Nickname pe server: KeNz[] Ore jucate: 112 De cat timp joci pe server: De 3-4 luni. Varsta reala:16 Ce alte jocuri mai joci?: CSGO si Fifa 17. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Nu stiu. Cea mai mare realizare pe bigzone: Helper 1. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri?: Voi face cea mai organizata factiune si cea mai respectata de pe server. Ai citit regulamentul liderilor?: Da. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): News reporters, 16 zile rank 2. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: 3 zile, news reporters, am parasit-o din cauza liderului. Ce te deranjeaza cel mai mult la bigzone?: Nimic. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am mai fost si pot fi si mai activ si am experienta. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Los Aztecas, rank 1 6 zile. Mafiile au membri i care stiu sa traga cu deagle si m4 si sunt niste factiuni bine organizate. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: LSPD 8 zile. Departamentele sunt cele mai dorite dar depinde si de lider. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: News Reporters, 16 zile. Cel mai mult imi plac factiunile pasnice deoarece au raport usor si playerii doresc sa intre in factiuni cu raport usor, dar cum ziceam, conteaza si de lider.
 4. Skype: ionut.vasilescu.359 Nick pe server: KeNz[] Link panel: http://panel.bigzone.ro/profile/KeNz[] Cea mai mare realizare pe Bigzone: Cand am luat helper, acum 3 luni. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo? School Instructors, 4 zile. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? In News Reporters (rank 2), 16 zile. De ce crezi ca meriti helper?: Deoarece am mai fost helper si in vacanta pot fi foarte activ. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 3-4 ore. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Sa o tin cat mai mult si sa ajung la helper 2,3 poate chiar admin 1. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Sunt calm si daca cineva ma injura il ignor. Ai fost banat vreodata pe Bigzone? Daca da, specifica toate banurile: Nu. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu. Varsta reala: 16 Ce alte jocuri joci?: CSGO, Fifa 17. De ce iti place sa joci samp?: Deoarece este un joc multiplayer free in care poti face orice. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Inca nu m-am gandit la asta. Ce te deranjeaza cel mai mult la Bigzone?: Nimic. Cu ce se ocupa un helper?: Ajuta incepatorii pe [/n]. Daca un player intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?: Pentru a face skill la rob trebuie sa dai [/skills] pentru a vedea cate roburi trebuie sa mai dai si sa ai 10/10 Rob Points. Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Pentru a face bani repede tasteaza [/jobs] si alege-ti jobul potrivit. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica in factiunea FBI iti trebuie level 7. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Pentru a face clan iti trebuie 100 Puncte premium, daca ai 100 puncte premium, intra pe panel.bigzone.ro/clan -> Buy a new clan. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: DM-ul in masa si DM-ul cu hunter/hydra va fi sanctionat de admini cu 50FP si ban cateva zile.
 5. Skype: ionut.vasilescu.359 Nick pe server: KeNz[] Link panel: http://panel.bigzone.ro/profile/KeNz[] Cea mai mare realizare pe Bigzone: Cand am luat helper, acum 3 luni. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo? School Instructors, 4 zile. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? In News Reporters (rank 2), 16 zile. De ce crezi ca meriti helper?: Deoarece am mai fost helper si in vacanta pot fi foarte activ. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 3-4 ore. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Sa o tin cat mai mult si sa ajung la helper 2,3 poate chiar admin 1. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Sunt calm si daca cineva ma injura il ignor. Ai fost banat vreodata pe Bigzone? Daca da, specifica toate banurile: Nu. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu. Varsta reala: 16 Ce alte jocuri joci?: CSGO, Fifa 17. De ce iti place sa joci samp?: Deoarece este un joc multiplayer free in care poti face orice. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Inca nu m-am gandit la asta. Ce te deranjeaza cel mai mult la Bigzone?: Nimic. Cu ce se ocupa un helper?: Ajuta incepatorii pe [/n]. Daca un player intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?: Pentru a face skill la rob trebuie sa dai [/skills] pentru a vedea cate roburi trebuie sa mai dai si sa ai 10/10 Rob Points. Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Pentru a face bani repede tasteaza [/jobs] si alege-ti jobul potrivit. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica in factiunea FBI iti trebuie level 7. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Pentru a face clan iti trebuie 100 Puncte premium, daca ai 100 puncte premium, intra pe panel.bigzone.ro/clan -> Buy a new clan. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: DM-ul in masa si DM-ul cu hunter/hydra va fi sanctionat de admini cu 50FP si ban cateva zile.
 6. Salut, ma numesc KeNz[] si as vrea sa devin lider la Paramedic. Am experienta deoarece am mai fost lider dar nu il mai am deoarece am fost in cantonament la football si nu am avut timp, asa ca am luat remove pt. inactivitate. Acum pot fi activ. Sper sa ma alegeti lider!
 7. Nick pe server: KeNz[] Link panel: panel.bigzone.ro/profile/KeNz[] Cea mai mare realizare pe Bigzone: Am 2 realizari, dar cea mai mare este cand am luat helper 1, acum nu mai am helper deoarece nu puteam fi foarte activ atunci, dar acum pot fi. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: LSPD, 8 days. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: LSPD, 8 days. Am parasit factiunea deoarece am luat lider Ballas. De ce crezi ca meriti helper?: Deoarece am mai fost helper si am experienta. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 4-5 ore si in weekend 8 ore daca nu sunt plecat. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Sa mult mai activ si sa raman cu aceasta functie mult timp. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Nu cunosc toti playerii, deci nu pot spune deoarece nu stiu cum sunt ei in realitate. Ai fost banat vreodata pe Bigzone? Daca da, specifica toate banurile: Nu. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu. Varsta reala: 14 ani. Ce alte jocuri joci?: Fifa 15. De ce iti place sa joci samp?: Deoarece este un joc in care te poti juca cu prietenii si este relaxant. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Nu m-am gandit la asta. Ce te deranjeaza cel mai mult la Bigzone?: Nimic. Cu ce se ocupa un helper?: Un helper ajuta incepatorii. Daca un player intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?: Pentru a face skill la rob trebuie sa dai atatea roburi cate ai in lista [/skills]. Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Pentru a face bani repede tasteaza [/jobs] si alegeti job-ul preferat, odata ajuns la checkpoint da [/getjob] si incepe munca. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica in FBI ai nevoie de level 7 si o aplicatie decenta. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Pentru a face un clan ai nevoie de 100 'Premium Points' si sa intri pe panel.bigzone.ro->clans->creeaza clan. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: Uninvite, reason: abuz de functie.
 8. 1,72
 9. Nick pe server: KeNz[] Link panel: panel.bigzone.ro/profile/KeNz[] Cea mai mare realizare pe Bigzone: Cand am luat helper 1, acum nu-l mai am deoarece nu puteam fi foarte activ atunci dar acum sunt activ si cred ca pot lua functia iara-si. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Ultima mea factiune a fost Los Aztecas, am stat 6 zile. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Am stat in Los Aztecas, 6 zile si am parasit-o din cauza liderului. De ce crezi ca meriti helper?: Deoarece am mai avut aceasta functie dar dupa cum v-am zis, nu am putut fi foarte activ atunci, insa acum pot fi. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 4-5 ore/zi. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Sa fiu foarte activ si sa imi pastrez functia foarte mult timp. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Nu pot zice asta deoarece nu cunosc toti playerii cum sunt, dar cred ca am niste calitati: rabdator si nu injur alti playeri care ma injura, ii las in pace. Ai fost banat vreodata pe Bigzone? Daca da, specifica toate banurile: Nu am fost banat niciodata si nici nu voi fi. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu am primit warn sau ajail niciodata. Varsta reala: 14 ani. Ce alte jocuri joci?: Mai joc Fifa 15. De ce iti place sa joci samp?: Deoarece este un joc multiplayer care nu costa bani si poti da de playeri minunati si sa-ti faci prieteni mai multi. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Inca nu m-am gandit la asta. Ce te deranjeaza cel mai mult la Bigzone?: Nimic. Cu ce se ocupa un helper?: Un helper se ocupa cu /n-uri, adica sa ajute incepatorii. Daca un player intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?: Pentru a face skill la rob trebuie sa dai atatea rob-uri cate scrie in lista [/skills]. Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Pentru a face bani repede tasteaza [/jobs] si alege-ti un job, odata ajuns la checkpoint, tastezi [/getjob] si incepi munca. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica in factiunea FBI trebuie sa ai minim level 7 si o aplicatie decenta. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Pentru a creea un clan iti trebuie 100 'Premium Points' si sa intri pe panel.bigzone.ro->clans->creeaza clan. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: FW sau uninvite, depinde cat de grav e.
 10. Nickname pe server: KeNz[] Ore jucate: 24 De cat timp joci pe server: Joc de cand s-a deschis serverul, dupa wipe. Varsta reala: 13 Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc Fifa 15. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Nu m-am gandit la asta, oricum mai am timp sa ma gandesc. Cea mai mare realizare pe bigzone: Cand am intrat in prima mea factiune. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri?: Voi face cea mai organizata factiune de pe server cu cei mai respectuosi membrii. Ai citit regulamentul liderilor?: Da. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Am fost in Hitman Agency, rank 6 timp de 6 zile pana a luat remove liderul. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Hitman Agency, am parasit-o deoarece nu mai avea lider. Ce te deranjeaza cel mai mult la bigzone?: Nu ma deranjeaza nimic la BigZone. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am foarte multa experienta si nu voi renunta ca unii lideri la o saptamana dupa ce am luat aceasta functie. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu am fost banat niciodata. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Nu am fost intr-o mafie. Mafiile sunt ok cu lideri activi si membrii decenti. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Nu am fost intr-un departament. Departamentele sunt cele mai dorite de pe server. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Nu am fost intr-o factiune pasnica. Factiunile pasnice au membrii mai incepatori dar si veterani cu lideri foarte activi.
 11. Welcome !
 12. Eu am Gold Nova I
 13. Nick pe server: KeNz[] Link panel: https://panel.bigzone.ro/profile/KeNz[] Cea mai mare realizare pe Bigzone: Cand am intrat in prima mea factiune. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Sunt intr-o factiune dar inca nu am iesit din aceasta. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Sunt intr-o factiune dar inca nu am iesit din aceasta. De ce crezi ca meriti helper?: Eu cred ca merit helper deoarece am experienta si sunt foarte rabdator. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Joc 3-4-5 ore pe zi. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Daca voi obtine helper imi voi face treaba, voi avea o mare realizare pe BigZone si as vrea sa iau UP la admin. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Sunt calm, rabdator si sociabil. Ai fost banat vreodata pe Bigzone? Daca da, specifica toate banurile: Nu am fost banat niciodata pe BigZone si nici nu voi fi. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu am primit warn sau jail admin niciodata. Varsta reala: 13 Ce alte jocuri joci?: Mai joc Fifa 15 si Euro Truck Simulator 2. De ce iti place sa joci samp?: Imi place sa joc samp deoarece am experienta si este un joc decent. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Inca nu m-am gandit la asta dar mai am destul timp. Ce te deranjeaza cel mai mult la Bigzone?: Nu ma deranjeaza nimic la Bigzone. Cu ce se ocupa un helper?: Un helper trebuie sa ajute incepatorii. Daca un player intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?: Pentru a face skill la rob trebuie sa dai de atatea ori rob cat scrie la [/skills]. Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Pentru a face bani repede tasteaza [/jobs]. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica in factiunea FBI ai nevoie de level 5. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Pentru a face un clan trebuie sa ai 100 'Premium Points' iar clanul il faci pe panel. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: In caz contrar va primii FW.