Rown

Admins SA:MP
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Rown

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/14/2003

Profile Information

 • Gender Male

Contact Methods

 • Skype andrey.andry3
 • Nick SA-MP Rown

Recent Profile Visitors

246 profile views
 1. Cerințe pentru a putea intra în clan: Să ai un Faction History cât mai plăcut, minim un rank 2, fără multe /quitgroup sau uninvite aiurea + un LP curat. Una din funcțiile următoare: lider, helper, admin. Un număr destul de mare de ore pe server, nu avem nevoie de playeri care nu joacă minim 7 ore pe săptămână. Și cel mai important lucru, comportamentul trebuie să fie unul exemplar. * În clan se poate intra doar pe bază de propunere din partea unui co-lider sau a liderului. Când noi o să considerăm că meritați în clan atunci o să intrați. Model: -Nickname: -Profil Panel: -Alte Precizari: -De ce doresti sa intri in Saints?:
 2. Regulament intern Tag-ul clanului 'St.' este obligatoriu. Lipsa de confidenţialitate în clan cât şi înţelegerea cu restul membrilor duce la uninvite. Sancțiunile primite pe server (deathmatch, mute, warn, etc) duc direct la demiterea voastră din clan. Nu avem nevoie de playeri care doresc să intre doar fiindcă adminul x, helperul y sau liderul z fac parte din acest clan. Discuțiile despre propuneri vor fi prima dată sancționate verbal, iar după aceea vor duce la eliminarea voastră din clan. În clan, lipsa de respect este sancţionată cu uninvite. Regulile sunt simple pentru un om cu cei 7 ani de acasă. Dacă doreşti să părăseşti clanul, o poţi face nu te reține nimeni, dar nu te mai gândi la o revenire. La orice vot adus unei aplicatii trebuie sa fie adaugat si motiv, exemplu: Contra. motiv: FH urat, Face DM aiurea, e post-hunter etc. Nu aveti voie sa dati neutru pentru ca nu cunoasteti acea persoana, va uitati la FH / sanctiuni si votati corect! Discuţiile despre acceptarea şi respingerea unui membru din clan într-o facţiune sunt INTERZISE, se sancţionează. [ex: X mă bagi şi pe mine în facţiune când deschizi app pls?] Ne rezervăm dreptul de accepta / respinge pe cineva fără a da socoteală. (!) Regulamentul se poate modifica in orice moment. Regulament legat de rank-up Rank 2 se primește doar de către foștii membrii ai clanului, alte ”legende” ale comunității, care nu mai joacă dar vor să mai intre rareori. *Aceștia nu o să primească alt rank vreodată. Rank 3 se primește după 14 zile de la primirea rankului 1. -Liderii primesc direct rank 3. Rank 4 se primește după 21 zile de la primirea rankului 3 -Helperii primesc direct rank 4. Rank 5 se primește după 28 zile de la primirea rankului 4. -Adminii primesc direct rank 5.
 3. • Nick: Rown • De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa intru in departamente. • Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. • Dovada ca tu esti cel care a facut demisia (poza):Sti si tu ca am scris pe joc si mi-a fost lene sa fac ss. • Alte precizări:BFT.
 4. Acest topic este creeat pentru playerii care vor sa ajute aceasta comunitate. Pentru a primi Bani,RP sau PP trebuie sa faceti reclama la: Serverul nostru: rpg.bigzone.ro Canalul nostru:https://www.youtube.com/channel/UCCIqgqtfufhtG7eNYOJVr3Q/featured Model: -nickname: -PP/RP/Money: -Dovada SV(Minim 5 ss): -Dovada Canal(Minim 1 ss): Ex: Nickname:Rown PP/RP/Money:Doresc PP Dovada SV(Minim 5 ss): exemplu. Dovada Canal(Minim 1 ss):exemplu. Alte Reguli: -Helperii nu sunt nevoiti sa posteze aici dovada reclama. -Poti face doar o cerere pe zi. -Nu aveti voie sa folositi o dovada de 2 ori. -Cei ce nu au 5 reclame in dovezi(5 ss) la SV cererea lor va fi respinsa. -Cei ce nu au o reclama in dovada(1 ss) la Canal cererea lor va fi respinsa. -Daca faceti o cerere si intrati pe joc sa ne spuneti ca ati facut-o aveti sanse sa nu mai primiti premiul. -Premiul este acordat doar de catre Leon,acesta consta in 10 pp-uri/5.000.000$/20 rp-uri(la alegere). -Nu aveti voie sa alegeti 2 premii,in caz contrar cererea voastra va fi respinsa. -Daca faceti reclama sansele voastre la o functie cresc(in functie de caz).Nu o sa acordam niciodata o functie unui jucator care a abuzat sau care a avut un limbaj neadecvat si un comportament urat. -Aceste reclame trebuie facute in ziua cu cererea.(Ex:Reclamele mele sunt pe data de 15.07.2017 ora 13:30,daca a trecut de ora 00:00 nu mai pot pune acele dovezi deoarece a trecut aceea zi). -Dovezile falsificate vor duce la sanctionarea playerului cu ban.(In functie de caz.) Cei care vor raspunde la aceste cereri de reclama sunt: Rown,Leon,Skdh,Darkness. MOTTO-ul BigZone: Impreuna suntem o comunitate de viitor.
 5. My Friend.
 6. Nick pe server:Nickname-ul meu de pe server este Rown. Link panel:https://panel.bigzone.ro/profile/Rown Cea mai mare realizare pe Bigzone:Cea mai mare realizare a mea pe server a fost sa am prieteni asa buni care m-au incurajat sa fac aceasta aplicatie,si liderul la factiunea Los Vagos. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?:Ultima mea factiune a fost Ballas,am stat 3 zile in aceasta deoarece am primit lider. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:Cel mai mult am stat 7 zile intr-o mafie.Am parasit-o deoarece m-am suparat pe unii baietii care ma luau la misto. De ce crezi ca meriti helper?:Eu cred ca merit helper deoarece sunt serios,sigur pe mine si cred ca ma voi descurca cu aceasta functie. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:In jur de 4-5 ore pe zi. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Daca obtin functia de helper am de gand sa ajut pe toti playerii care au nevoie.Sa respect lafel de mult cat am respectat si pana acum pe unii playeri si sa dovedesc ca pot sta cat mai mult timp posibil in staff ca lider+helper. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Cu nimic.Sunt lafel ca toti ceilalti playeri. Ai fost banat vreodata pe Bigzone? Daca da, specifica toate banurile:Da.Am fost banat doar odata de catre Rich pe motiv:Sugi.(banul a fost dat fara motiv.Totusi a trebuit sa il specific.) Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?:Nu. Varsta reala:Am 14 ani. Ce alte jocuri joci?:Eu mai joc:Cs 1.6,Metin 2,Clash Of Clans,Clash Royale. De ce iti place sa joci samp?:Deoarece este un joc smecher care va tine mult timp,in special imi place acest server deoarece ma pot distra cu prietenii mei. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Voi merge la o facultate. Ce te deranjeaza cel mai mult la Bigzone?:BigZone-ul este perfect.Daca ar fi cineva care m-ar deranja acestia ar fi troll-eri. Cu ce se ocupa un helper?:Un helper are rolul de a ajuta un player care are o nelamurire legata de o comanda sau de server. Daca un player intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?:Pentru a avansa in skill.trebuie sa dai cat mai multe rob-uri. Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?:Pentru a face banii repede trebuie sa tastezi comanda [/jobs] si sa iti alegi un job pe placul tau. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?:Pentru a aplica la o factiune trebuie sa intri pe panel-ul nostru panel.bigzone.ro in sectiunea de factiuni. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?:Pentru a face un clan tasteaza comanda /shop,de asemenea trebuie sa ai punctele premium necesare pentru achizitionarea clanului. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?:Politisti nu au voie sa faca DM.Un helper nu poate sa il pedepseasca cu nimic altceva inafara de jail,depinde si de situatia acestuia.
 7. Acest topic a fost creat pentru a nu ne mai stresa cu intrebari de genul:"cand ne dai rank up". Cine cere rank nu va primi. Daca aveti un CW(Clan Warn) nu mai primiti rank up cand faceti zilele necesare.Exemplu:Am 7 zile in clan,astept rank up,primesc cw pentru ca injur etc.Playerul respectiv nu mai primeste rank up.Acesta va mai trebui sa astepte 7 zile pentru a primi rank up si pentru a i se sterge CW-ul. Pentru a vi se sterge un CW va trebui sa asteptati 7 zile. *Rank 1:Se primeste la intrare in clan. *Rank 2:Se primeste dupa 7 zile de la intrarea in clan. *Rank 3:Se primeste dupa 7 zile de la primirea rank-ului 2. *Rank 4:Se primeste dupa 14 zile de la primirea rank-ului 3. *Rank 5:Se primeste dupa 7 zile de la primirea rank-ului 4. Co-leader se primeste pe merit. Alte reguli:Nu aveti voie sa cereti rank up. Nu aveti voie sa judecati leaderul/subleader-ul pentru acordarea rank-ului unui membru.