bucu12.

Premium
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About bucu12.

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/26/2004

Profile Information

 • Gender Not Telling

Contact Methods

 • Skype bucu.bucu83
 • Nick SA-MP Bucu12
 1. Nickname:Bucu12 Nick-ul celui testat:DanyelDanyel Numar de greseli ( x / 3 ):3/3 Ai trimis dovezile liderului?:da Rezultat ( admis / respins ):Respins.
 2. Nickname:Bucu12 Nick-ul celui testat:Mafios Numar de greseli ( x / 3 ):2/3 Ai trimis dovezile liderului?:da Rezultat ( admis / respins ):admis
 3. Nickname:Bucu12 Nick-ul celui testat:CreeperTV Numar de greseli ( x / 3 ):3/3 Ai trimis dovezile liderului?:da Rezultat ( admis / respins ):respins
 4. Nickname:Bucu12 Nick-ul celui testat:xGreeN Numar de greseli ( x / 3 ):2/3 Ai trimis dovezile liderului?:da Rezultat ( admis / respins ):Admins.
 5. Nickname:Bucu12 Nick-ul celu testat:RoberT[] Numar de greseli ( x / 3 ):3/3 Ai trimis dovezile liderului?:da Rezultat ( admis / respins ):respins
 6. Nickname:Bucu12 Nick-ul celui testat:TrappTubers Numar de greseli ( x / 3 ):3/3 Ai trimis dovezile liderului?:da Rezultat ( admis / respins ):respins
 7. Skype:Bucu.Bucu83 Nick pe server: Bucu12 Link panel:https://panel.bigzone.ro/profile/bucu12 Cea mai mare realizare pe Bigzone: Rank 6 Grove Street. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?Grove Street rank 6 am stat 2 zile si am iesit ca a luat lideru ban. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? LSPD 10 zile si a fost cel mai bine. De ce crezi ca meriti helper?:Pentru ca ma descurc destul de bine. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 4-5 ore pe zi chiar si mia mult depinde. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Sa ajut cat mai multi playeri si sa le dau informatii. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Ai fost banat vreodata pe Bigzone? Daca da, specifica toate banurile: Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?:Stiu multe comenzi,reguli,si am un comportament adecvat fara injurii. Varsta reala: 13 Ani. Ce alte jocuri joci?: Mai joc cs 1.6 dar preferatu meu este SAMP. De ce iti place sa joci samp?:Pentru ca joc de cand eram mic si sunt foarte fascinat de acest joc. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Vreau sa dau la un club de fotbal, de preferat la scoala Gica Popescu. Ce te deranjeaza cel mai mult la Bigzone?: Nu ma deranjeaza nimic pe acest sv este un sv foartea adecvat. Cu ce se ocupa un helper?:Un helper se ocupa cu informarea playerilor. Daca un player intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?: Pentru a face skill la rob,trebuie sa dai rob de mai multe ori. Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Pentru a face bani mai repede iti recomand sa faci job. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica in factiunea FBI,trebuie sa faci o aplicate pe panel. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?:Pentru a face un clan iti trb pp si dupa dai /shop si cauti acolo create clan. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?:Pentru DM cu hunter ca politist se acorda FW.
 8. Nickname pe server:Bucu12 Ore jucate:54 De cat timp joci pe server:de 1 an. Varsta reala:13 ani. Ce alte jocuri mai joci?:samp Ce vei face dupa terminarea liceului?:vreau sa dau la facultate. Cea mai mare realizare pe bigzone:level si ore si bani. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri?:nu vr sa fac nimic vr sa fiu lafel ca ei. Ai citit regulamentul liderilor?:da. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):lspd Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:lspd Ce te deranjeaza cel mai mult la bigzone?:Nimic. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Da ca am mia fost lider pe alte sv. Ai fost banat vreodata? De ce?:Nu am fost banat. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: pe acest sv nu am stat da pe alteele da am o parere buna. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: am stat 6 zile si am o parere foarte buna pentru departament. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?:Nu am fost intr-o factiune pasinca pe acest svda si la acestea am o parere buna.
 9. Nick pe server:Bucu12 Link panel:panel.bigzone.ro Cea mai mare realizare pe Bigzone:Level si orele jucate. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?:Lspd si inca sunt. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:Lspd si inca sunt. De ce crezi ca meriti helper?:Deoarece pot fi activ de la ora 1-2 pana la ora 12 .In plus,am experienta nefiind prima oara cand am fost helper. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:5-8 ore mai mult in wekeend. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Nu sunt diferit de playeri sunt lafel ca ei. Ai fost banat vreodata pe Bigzone? Daca da, specifica toate banurile:Nu am fost Banat. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?:Nu am primit jail sau Warn. Varsta reala:13 Ani. Ce alte jocuri joci?:Samp. De ce iti place sa joci samp?:Pentru ca este o pasiune de a mea. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Vreau sa dau la Facultate. Ce te deranjeaza cel mai mult la Bigzone?:Nimic. Cu ce se ocupa un helper?:Helperul se ocupa cu ajutarea playerilor in cazul in care este intrebat. Daca un player intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?:Ca sa faci skill la rob trb sa dai multe roburi. Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?:Poti face bani repede prin Eventuri/bonusuri//jobs. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?:Acceseaza Panelul nostru:panel.bigzone.ro,si acceseaza sectiunea factiuni. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?:Pentru a face un clan trb sa ai 100pp dupa tastezi /shop-createclan. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?:Pedeapsa pentru DM ca hunter ca politist este WARN.
 10. Nick pe server:Bucu12 Link panel:panel.bigzone.ro Cea mai mare realizare pe Bigzone:in lspd si avere/ In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?:lspd si inca sunt. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:in lspd si inca sunt. De ce crezi ca meriti helper?:Pentru-ca ma pricep foarte bine in staff. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:4-5 ore mai mult in wekeend si in vacanta. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:sa ajut playeri cand pun intrebari. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Ai fost banat vreodata pe Bigzone? Daca da, specifica toate banurile:Nu. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?:Nu. Varsta reala:13 ani. Ce alte jocuri joci?:Samp atat. De ce iti place sa joci samp?:Pentru ca este de mn si e misto. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Vr sa dau la facultatea de doctorie. Ce te deranjeaza cel mai mult la Bigzone?:Cu nimic. Cu ce se ocupa un helper?:Un helper se ocupa cu raspunderea la intrebarile playerilor. Daca un player intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?:Daca vrei sa faci skil la rob trb sa dai rob mult. Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?:Participa la eventuri,la bonusuri sau pot tasta /jobs si alegeti jobul. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?:Pentru a aplica in FBI ai nevoie de nivelul 7 si app pe panel. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?:Poti creea un clan daca ai 100pp tastezi /shop-createclan. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?:Pentru DM cu hunter ca politist se acorda warn.