iDesign

Moderator Filme/Seriale/TV
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About iDesign

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/18/2000

Profile Information

 • Gender Male

Contact Methods

 • Nick SA-MP iDesign

Recent Profile Visitors

267 profile views
 1. Bine ai venit pe comunitatea BigZone.
 2. Topic closed.
 3. Topic closed.
 4. Topic closed.
 5. Topic closed.
 6. Numele filmului: The Mummy Genul filmului: Aventura, actiune, fantezie Descrierea filmului: Deși îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă antică, al cărei destin i-a fost furat pe nedrept, este trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, amenințând omenirea cu terori nemaivăzute și dincolo de puterea de înțelegere a oamenilor. Mumia ne poartă din nisipurile nesfârșite ale Orientului Mijlociu până în Londra zilei de azi dintr-o perspectivă absolut nouă, cu un amestec de senzații tari și magie ce ne va transporta într-o lume inedită stăpânită de zei și de monștri. Link-ul filmului( IMDB ): http://www.imdb.com/title/tt2345759/?ref_=nv_sr_1 Trailer-ul film-ului:
 7. In acest topic o sa postati care este fotbalistul vostru preferat. Model de postare! Nume fotbalist: Motiv:
 8. Numele filmului: CHIPS Genul filmului: Actiune, drama, comedie Descrierea filmului: Jon Baker și Frank "Ponch" Poncherello s-au înrolat recent în patrula de poliție autostrăzi californiană, însă din motive cu totul diferite. În timp ce Baker, fost motociclist profesionist scos din circuit din cauza accidentelor multiple, vrea să-și refacă viața și căsnicia, Poncherello este agent federal sub acoperire investigând cazul unor jafuri ciudate. Cei doi devin parteneri, însă lipsa de experiență a unuia și egoismul celuilalt îi fac mai mult să se certe decât să colaboreze. Link-ul filmului( IMDB ): http://www.imdb.com/title/tt0493405/?ref_=nv_sr_1 Trailer-ul film-ului:
 9. Numele serialului: Legion Genul serialului: Actiune, drama Descrierea serialului: Diagnosticat ca schizofrenic, David Haller a fost în spitale de psihiatrie ani de zile dar, după o întâlnire ciudată cu o alta pacienta, el se confruntă cu posibilitatea ca vocile pe care le aude și viziunile pe care le vede sa fie reale. Evenimentele sunt relatate din perspectiva lui Haller, ale cărui probleme mintale nu îl transformă în cel mai de încredere narator: orice se întâmplă pe ecran trebuie analizat cu grijă pentru a diferenția realitatea de viziunea ultradistorsionată a lui Haller asupra lumii. Link-ul serialului(IMDB): http://www.imdb.com/title/tt5114356/?ref_=nv_sr_1 Trailer-ul serialului:
 10. 1. Numele tău: iDesign 2. Doresc (avatar/semnătură/userbar/logo): Logo 3. Imagine (necesară pentru avatar/semnătură): - 4. Tema (în caz că nu există o imagine): - 5. Text: Filme & Seriale / www.bigzone.ro 6. Dimensiuni: 450x150 sau care credeti ca este mai ok. 7. Alte precizări: As dori un logo pentru categoria filme/seriale, sper sa va descurcati.
 11. Model de postare filme! Numele filmului: Genul filmului: Descrierea filmului: Link-ul filmului( IMDB ): Trailer-ul film-ului: Model de postare seriale! Numele serialului: Genul serialului: Descrierea serialului: Link-ul serialului(IMDB): Trailer-ul serialului: Regulament Titlul oricărui topic trebuie să conțină TAG-ul [Film]/[serial] urmat de numele filmului/serialului. ex: [Film]/[serial] Home Alone. Nerespectarea titlului cât şi a modelului de postare se pedepseşte cu WARN. Înainte de a posta un film/serial asigurati-va ca nu a mai fost postat de altcineva. Toate filmele/serialele postate trebuie să aibă o descriere cât mai amplă / complexa. Aveţi voie să postaţi maxim 5 filme/seriale pe zi, în caz contrar veţi fi sanctionaţi cu WARN pentru SPAM. Aveţi voie să lăsaţi comentarii în maxim 3 topicuri pe zi, în caz contrar veţi fi sanctionaţi cu WARN pentru SPAM. Comentariile lasate aiurea vor fi sanctionate cu WARN. Orice topic care are un aspect urat/nu respecta modelul va fi sters si creatorul va primii WARN. In cazul in care prezentarea este luata dupa un alt site, verificati sa nu contina reclama si sa fie scrisa corect inainte de a o posta. Topicurile mai vechi de 3 zile se vor închide.
 12. Handbal
 13. 1.80 ( -/+) nu stiu sigur.
 14. Fecioara
 15. Ai un sport preferat? Acum, puteti impartasi aceasta preferinta cu noi, doar cu un simplu "VOT" Va rugam sa postati dupa ce ati votat ! Model de postare! Sportul ales: Motivul: