LiviuCurcubeu

Premium
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About LiviuCurcubeu

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

116 profile views
 1. Nickname: LiviutzzProTV Rank: 6 FW deţinute: 0/3 Data war-urilor: 19/07/2017 Waruri la care am fost prezent (număr de waruri, ex: am fost prezent la 6 waruri): La toate, dar am poze numai de la 3 Screenshot de la fiecare war: http://imgur.com/a/LEKRc / / / http://imgur.com/a/v05Sk
 2. Primul videoclip postat pe aceasta comunitate, presupun ca voi mai posta, puteti sa va abonati, sa dati like, etc.. Daca doriti un mod, lasati un comentariu.
 3. ★Nickname: LiviutzzProTV ★Nick-ul celui cu care ai dat test: DqryusV2 ★Test din regulament/arme (specifica tipul de test): Test din regulament: 2,5/3 || Arme: 0/3 ★Admis / Respins: Admis !
 4. Sugestie 1. Sa eliminati mafiile din orasul Las Venturas ( inclusiv turfurile ), si sa lasati in orasul los santos 4 mafii. Astfel, vor fi waruri mereu, si vor fi si jucatori in ele, nu doar 3-4 maxim 5.. Sugestie 2. Pentru a fi utilizat jobul " arms dealer ", puneti armele pe rank. Rank 1 - deagle Rank 2 - Deagle + Ak47 Rank 3 - Deagle + M4 Rank 4 - Deagle + M4 + Rifle Rank 5 - Deagle + M4 + Rifle + Combat Rank 6 - Deagle + M4 + Rifle + Combat Rank 7 - Deagle + M4 + Rifle + Combat Sugestie 3. Scoateti faza cu raportul din mafii. Armele si asa costa bani, si mai avem si raport cu materiale :||.. Adica, noi postam si raportu, si mai si platim pentru arme.. Plus ca mai nimeni nu il face, deoarece 100k materiale, dureaza foooarteee muultt... Sugestie 4. La skill 1 job arms dealer: 3,000 materials La skill 2 job arms dealer: 5,000 materials La skill 3 job arms dealer: 8,000 materials La skill 4 job arms dealer: 10,000 materials La skill 5 job arms dealer: 12,000 materials La skill 6 job arms dealer: 15,000 materials Sunt foarte putine materiale puse acum, si sincer e dificil sa creezi raportul. Sugestie 5. Mariti chestiile pe care le poti achizitiona din shop, se ofera multe bonusuri, si e aiurea sa fie atat de ieftine.. Sugestie 6. Alegeti lideri de mafii numai din mafia respectiva, si rareori din alte mafii ( in caz ca situatia o cere ), sa ia lider cel ce e in mafie si a si stat mult in ea, nu oricine.. Sugestie 7. Adaugati ca inainte, 2 sublideri. E aiurea cu unul singur, spre exemplu, daca liderul si subleaderul nu pot intra? Asa, vor fi 2.. ( Nu spuneti ca vor fi rankuri mai mari, deoarece nu prea stau multi in factiuni ) Sugestie 8. La war-uri adaugati turfuri diferite, mai mari si sa fie pe tot orasul.. Acelea sunt mici, si nu ai loc pe turf.. Schimbati sistemul de war, scoateti deelay-ul, puneti un chenar care sa va arate cate kill-uri aveti, iar la testarea comenzi /wars sa va apara war-uile on atunci, cine lupta contra cine, cat mai dureaza, si punctele pe care le detine fiecare mafie. Sugestie 9. Schimbati regulamentul, ca la 7 zile sa poti pune demisie si sa iesi fara FP, nu la 14 Sugestie 10. Un FW sa dureze 5 zile, nu 7 cum este acum Daca doriti sa se adauge aceste update-uri, dati un +1 la acest topic.
 5. Daca esti in HQ, si cineva da attack, nu mai poti iesi.
 6.  Ce ziceti de acest intro ??

 7. Retras ! Server plin de codati, dau 100 de reporturi, si niciun admin nu raspunde la ele, daca x ia ban are pp si isi da unban, 30 pp sau cat era sa isi dea unban? Frate, voi ganditi ??? 

  http://imgur.com/a/8PTqe  Practic, degeaba faci post cuiva ca isi da unban.. Chiar mi-a placut la inceput, insa cand am intrat in mafie... Singurul lucru care il are svu in plus fata de celelalte, sunt mai diferiti jucatori, si bonusurile, care nu prea sunt oferite cu cap. Succes cu comunitatea ! 

  1. daNyMANEVRA

   daNyMANEVRA

   Cu codatii ai dreptate, asa sunt si cei din Ballas, isi baga aimka sau codul ala care dadea secunda pe turf, si poc ii filmam, le facem post si peste 2 minute ii vezi ca s-au conectat.

  2. Dumy.

   Dumy.

   +1. Cei din Ballas folosesc prea multe coduri.

 8. Nickname: LiviuCurcubeu Rank: 1 Data war-ului: 9 / 7 / 2017 Screenshot cu kill-list: Nuj daca dai prima pe chestia asta, adica am 4 kills pe kill list, si mai facusem unu da nu s-a pus ca eram inafara turfului, practic 5, numai ca fara unul :))
 9. http://imgur.com/a/dNTK0 Nickname:LiviuCurcubeu Rank-ul detinut: 1 Data warurilor: azi La cate war-uri ai fost prezent: LA toate, dar doar la 3 am poza, ma rog cred ca am video si la restu da nu stau sa caut acum Dovezile cu prezenta ta la waruri: http://imgur.com/a/dNTK0 Alte precizari: Salut sefuu
 10. Welcome
 11. Welcome