Bogdan

Premium
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Bogdan

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender Not Telling

Recent Profile Visitors

69 profile views
 1. Nick: ClaudiuAka47 Rank: 1 Motivul plecării tale: Retragere de pe acest server. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: In departament nimic. Poate membrii fara experienta. Dovada ca esti tu:http://imgur.com/a/gVIt6 Vreau ca in demisia mea sa scrie daca se poate " Retragere de pe server" va rog.
 2. De ce ai ales sa te retragi?: Nu se ocupa de server. Ce te-ar face sa te intorci pe bigzone.ro?: Un staf mai competent si mai multa implicare. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, voi juca pe alte servere. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Seva e de treaba, Katsuui mare admin si Eugen. Ai altceva de adaugat?: bft
 3. Nu am stiut. Mersi.
 4. vinzi casa?:))

 5. http://imgur.com/a/qi9a5 Nu poti oprii motorul daca ai 0% benzina si nici nu poti alimenta motorul daca nu este oprit.
 6. Nickname pe Sa:Mp: ClaudiuAka47 Nickname pe LoL: FeketeFox Campionul preferat: Renekton Build preferat: Ad. Skin preferat: Renektoy Alte indrumari: Top, cu un build potrivit castigi meciurile in peste 60% din cazuri. Parere finala/impresie: E super sa il joci.
 7. Scrii comanda /ph si dupa daca te dai jos de pe motor casca o sa iti ramana foarte mult timp. http://imgur.com/a/wPWxw