Soprano

Premium
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. Bine ai venit!
 2. Bine ai venit!
 3. Bine ai venit!
 4. Bine ai venit!
 5. Bine ai venit!
 6. Nu respect modelul, nici nu e model pentru așa ceva. Deci am făcut un schimb, rown era de fata iar in acest moment business ul meu este la el, pentru ca un cap mare gândește un sistem tare bun. In fine, business ul 38 trebuie sa mi fie transferat pe cont-ul SOPRANO, rown știe despre ce e vorba, a discutat cică si cu Leon care a spus ca nu l interesează. Frumos plm, pe serveru asta jucați, asta i atitudinea ownerului, durerea'n banana. Business u 38 îmi trebuie transferat de la rown pe contul meu, de ce, pentru ca un deștept in cap a crezut de cuviință ca nu poți cumpăra un business sau o casa daca nu ai 10 ore jucate intr-o luna, asta in realitate ar echivala cu ,,nu ti poți regula femela daca nu ai 10 ore petrecute zilnic la munca" #BIGZONEPLEASE. rown poate confirma totul, daca este necesar vin si cu dovezile video+ poze. Schimbul a fost făcut cu iannis
 7. Nick pe server: Soprano Level: 36 Preţ: 150.000.000$ Alte detalii: Avand in vedere economia praf de pe server, pretul este ok. Raport Pret-productie la fel ok. Productia reala: 10k pe zi, rezonabil fata de ce produc alte business-uri din LV sau LS.
 8. Nu-mi pasa daca acest topic va fi șters, il vor vedea destui care sa-mi dea dreptate. In primul rand, urăsc sa vad un server cu potențial dispărând ușor ușor, din cauza unor greșeli, știm destule cazuri de comunități care si au deschis si alte servere apoi le-au închis, ca de, nu pot accepta ei niste greșeli. Si in același timp urăsc comunitățile mari care au playeri dar nu le oferă prea multe șanse, si joacă doar de dragul de a juca si Penteu ca e populat. Fie ca va place sau nu, vouă ăstora din staff, playerii fac foarte multe șuste sa câștige cat mai multi bani, prin noul update ați cam rupt orice posibilitate de a face combinații sa mai iasă ceva in plus, da ok e bine, dar dispare categoria de playeri bogați, aia 5% care învârt miliardele ca sa se întrebe ceilalți cum fac si sa si dorească si ei, un motiv ca playerii noi sa rămână pe server. Noul update a adus restricții dea, nu mai stiu cum se scrie ma rog, dea dreptul absurde, nu poți juca barbut daca ai mai puțin de nivel 5 nu poți face nimic daca n ai nivel 5. Deci, la ce se juca un player la început daca nu poate face mai nimic? In fine las poveștile Vin cu următoarele propuneri: Scoateți limita asta absurda ca daca n-ai nivel 5 nu poți face nimic. Măriți economia, banii multi îți dau impresia ca ești bogat, chiar daca n au valoare foarte mare. Acordați bonusuri in gold unui player care a crescut in skill la un job care a crescut in level, care a intrat intr-o factiune, nu stau sa detaliez tot, vreți detalii ma puteți căuta. Măriți bizfee urile, la ce sa țin un business daca nu produce mai nimic? Măriți dobândă, sunt multi care ajung la o anumită suma apoi stau afk pe dobândă, ce aveți cu categoria asta de playeri? Adăugați skin-urile, toate oe bani sau pe gold. Scoate absurditatea de restricție legata de nivel 5. Adăugați case. Creșteți pay-day Creșteți sumele câștigate la joburi astfel încât într o ora de munca sa strângi dublu decât daca ai sta pe payday. Măriți naibii economia, la ce dracu sa jucam sa facem bani daca la dobândă luam fix ce avem in pantaloni sau un business produce fix pl, ca i ați setat bizfee maxim 2000. Ma rog, daca ownwrul, nu stiu cine e, e interesat de mai multe idei ma poate căuta, n am chef sa stau sa scriu romane. Scuzați scrisul sunt de pe telefon.