Sign in to follow this  
Followers 0
Darkness.

Redeschiderea RPG.BIGZONE.RO, 25.06.2017 (20:00)

11 posts in this topic

Redeschiderea serverului RPG.BIGZONE.RO va avea loc Duminica, 25.06.2017 la ora 20:00.

Nu se va da wipe la conturi (nici la masini, case, biz-uri). Se va da wipe doar la factiuni, toti jucatorii din factiuni vor fi demisi cu 0FP si motivul 'Wipe'. De asemenea se vor sterge toate clanurile si vor fi inapoiate 50 de puncte premium detinatorilor. Cei care au VIP il vor pierde, le va ramane doar celor ce au donat pentru cele 500 puncte premium si asa se va primi VIP de acum inainte (punctele premium primite bonus de la owneri nu se vor mai contoriza ca donatie).

Conturile premium de pe server vor ramane, insa pe forum va trebui sa le setati din nou de pe panel.
Vehiculele VIP, culorile hidden si alte chestii cumparate cu puncte premium primite la bonusuri vor ramane.

Aplicatiile lider se vor deschide in momentul redeschiderii serverului si se va tine cont daca ati fost lider inainte si v-ati facut treaba.
Aplicatiile helper vor fi deschise de asemenea, insa helperii si admini actuali vor ramane.

Atat serverul, cat si panelul pot avea anumite buguri la deschidere, deoarece la teste nu avem mai mult de 25 de jucatori, nu am testat noul GM/panel cu 200+ jucatori ca sa vedem de ce este in stare. Vom verifica in primele saptamani daca totul functioneaza corect si vom lucra la bugurile care pot aparea.

Ultimele detalii
La deschiderea serverului va lipsi sistemul de Paintball, jobul Garbageman, rapoartele automate (pe panel va vor aparea doar zilele in factiune), sistemul de clanuri, quest-urile si probabil si alte chestii care nu mi le amintesc.

In prima/primele saptamani vom incerca sa rezolvam buguri, iar pe beta vom lucra la rapoartele automate (fiind necesare serverului), dupa care urmeaza Paintball, Garbageman, clanurile si quest-ul zilnic.

Rapoartele in factiuni nu sunt obligatorii pana cand vom anunta noi.

Va asteptam intr-un numar cat mai mare Duminica, 25.06.2017 la ora 20:00.

Edited by Darkness.
Ultimele detalii legate de deschidere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0