Jump to content

Psk

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Psk

 • Birthday 05/17/1996
 1. [Prezentare] RagnarLothbrok.666

  Bine ai venit!
 2. [Prezentare] Bicu.

  Bine ai venit!
 3. Propunere - Papagal pe umar.

  Pro. Este o variantă drăguță. Să nu fie un papagal-statuie. Să se miște puțin, să miște din cap, ceva legat de aripi, zbor și ce mai vreți voi.
 4. Propunere- School Instructors

  Aa, pro. Comanda să fie de forma " /givelicense - ID/NUME - SUMĂ - LICENȚĂ ".
 5. [Prezentare] DarkApollo

  Bine ai venit, Tedi!
 6. [Prezentare]:Kaiac

  Bine ai venit, Kaiac!
 7. Nu-mi place titlul " 5 este rege " sau titlul " 5 rege ", așa că am zis să-l schimb puțin. Iar avem un titlu simplu și puțin superficial. Sper că aplicăm ce am scris mai jos și sper că m-am făcut înțeles. * Fiecare trebuie să respecte ordinea și să posteze conform șirului. * Gogu scrie 1, Gogul scrie 2, Goguleț scrie 3, Gogulețul scrie 4, Gogel scrie 5 (REGE), iar Gogu o să scrie " Joc terminat. ON: 1. ". Start! ON: 1.
 8. Titlul este destul de clar și cred că o să ne ajute destul de mult. Nu m-am referit la o ladă mare, la un camion sau la alte lucruri de genul acesta. M-am referit la o simplă lădiță, la o ladă mică și la o lădiță care acceptă lucruri cu cap, mici și reale. * Nu aveți voie să folosiți același lucru, cuvânt, obiect de mai multe ori. * Nu aveți voie să folosiți lucruri, cuvinte, obiecte obscene, jignitoare, inventate, prostești etc. Start! ON: Șapte mere bot de iepure (starkinson).
 9. [Joc]: Fazan.

  Hai să prindem un fazan sau mai mulți fazani. Ce ziceți? Titlul acestui joc este clar, jocul este cunoscut și totul o să fie ușor. * Nu aveți voie să închideți din prima. * Nu folosiți cuvinte formate din două litere (exemple: da, nu, ok, să, mă, au și care mai sunt). * Nu acceptăm numele unui oraș, numele unei tări, numele unui brand, nume proprii ș.a.m.d. * Aveți grijă la cuvintele cu diacritice și vă rog să folosiți aceste diacritice. Să nu ne alegem dintre " păr " și " par ". Scrie par? Atunci formulez un cuvânt cu " ar ". Scrie păr? Atunci am pierdut, am fost închis și încep jocul de la zero. Start! ON: Începutul.
 10. 1. Prenume: Cristi. 2. Vârstă: 21 de ani. 3. Locație: Alexandria, Teleorman. 4. Ocupație: Momentan nu fac nimic. Sunt liber de doi ani și pot spune că îmi trăiesc viața. 5. Jocul preferat: Nu am unul și le folosesc doar pentru distracție, relaxare și de plictiseală. Pot alege foarte puțin SA:MP-ul și Dota 2 ceva mai mult. 6. Hobby-urile tale: În trecut desenam în creion. Cu timpul am renunțat și pot spune că îmi pare rău. Era un " hobby " destul de plăcut și relaxant. Cred că o să revin la el în cel mai scurt timp posibil. 7. O descriere despre tine (minim 15 cuvinte): 8. De unde ai aflat de BigZone Community?: Știam de multă vreme și am impresia că l-am găsit pe Google. Am activat pe forum înainte de acest " wipe " sau ce naiba a fost și abia acum mi-am făcut timp de el. 9. Ce părere ți-ai format despre noi?: M-am simțit bine în trecut. Sper să mă simt bine și acum. 10. Alte precizări: O seară plăcută și bine v-am găsit!
 11. Salutare și bine ai venit pe BigZone! Vrei să te integrezi cu ușurință în acest colectiv, vrei să ne ajuți în formarea unei păreri despre tine? Atunci deschide un topic în secțiunea " Bun venit / La revedere ", citește regulamentul de jos, respectă modelul de postare și totul o să fie frumos. Regulament și informații: 1. Titlul unei prezentări trebuie să fie de forma " [Prezentare]: NumeleTău. ". 2. Nu susținem playerii care se retrag și sunt rugați să nu posteze în această secțiune. Este valabil și pentru cei care se retrag temporar sau pentru cei care revin. Aveți PM-ul pentru aceste lucruri, Chatbox-ul sau chiar descrierea profilului vostru. 3. Nu aveți voie să faceți chat în prezentarea voastră. Nu aveți voie să răspundeți după fiecare urare de bun venit pe care o primiți. Aveți butonul " Like " pentru aceste lucruri, mulțumiri sau cum le considerați voi. 4. Playerul X vă adresează o întrebare sau mai multe întrebări? Ok. Atunci facem o excepție și îi puteți răspunde cu ajutorul butonului " Quote ". Dar fără situații de genul acesta: " Salut! Ce faci? / Salut! Bine. Doar ce m-am înregistrat pe BigZone. Tu ce faci? ". Aveți PM-ul și Chatbox-ul pentru aceste lucruri/discuții. 5. O prezentare se poate închide după 72 de ore (vechime) sau după o inactivitate mai mare de 48 de ore. 6. Nu aveți voie să jigniți prin aceste prezentări, să faceți reclame de orice fel sau să arătați că nu aveți cei șapte ani de acasă. Nu susținem copilăria. Model de postare: 1. Prenume: 2. Vârstă: 3. Locație: 4. Ocupație: 5. Jocul preferat: 6. Hobby-urile tale: 7. O descriere despre tine (minim 15 cuvinte): 8. De unde ai aflat de BigZone Community?: 9. Ce părere ți-ai format despre noi?: 10. Alte precizări:
 12. Propunere- Radar PD, Bani war

  1. Pro pentru radar. Să funcționeze doar dacă polițistul stă cu mașina pe loc sau cum zici? Este o variantă. 2. Nu-mi spune că aveți o astfel de economie. Este clară treaba și chiar s-a început totul cu stângul. Cum naiba să primești 2-3kk pentru câștigarea unui war? Un war câștigat trebuia să fie răsplătit cu maxim 3.000$ sau 5.00$ (depinde de economie), cu 10-20 grame de droguri și cu 300-500 materiale. Nimic mai mult sau mai puțin. Contra și pro pentru ce am scris mai sus. Asta doar dacă o să fie schimbată economia actuală.
 13. Propunere- Adaugare case

  De ce tocmai în Las Venturas? Nu cred că s-a terminat orașul Los Santos și nu cred că sunteți peste 500 de playeri. Nu are rost să deschidă un al doilea oraș și mai ales că LS-ul nu este terminat. Sunt destule case libere în Los Santos și sunt sigur că multe se pot transformate în " palate ", vile și lista este lungă. Poate voi aveți alte gânduri după acest " wipe " și toată acțiunea se petrece în Las Venturas, dar sunt sigur că nu este așa și era foarte aiurea să plecați cu o astfel de gândire. Contra și este doar părerea mea.
×