Jump to content

Bicu.ONEMANARMY

Banned
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bicu.ONEMANARMY last won the day on October 4

Bicu.ONEMANARMY had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral
 1. Evidenta teste - Grove Street

  Nume: Bicu.ONEMANARMY Rank: leader, 7. Am dat testul cu: KraveN La ce a fost testat (test teoretic / practic): all Data testului: 17.10.2017 Admis/Respins: Admis, succes!
 2. Bicu - 21 ore jucate

  Nickname pe server: Bicu.ONEMANARMY Ore jucate: 21 ore jucate De cat timp joci pe server: De aproximativ 3 saptamani. Varsta reala: Am 15 ani. Ce alte jocuri mai joc?: Inafara de SA-MP, mai joc si Counter Strike Global Offensive Ce vei face dupa terminarea liceului?: O sa ma duc la facultate Cea mai mare realizare pe bigzone: Posibil cand am luat rank 6 in Grove Street, dar nu a durat mult deoarece fost-ul lider a facut abuz de functie. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Nu stiu, poate sa conduc factiunea mai bine. Ai citit regulamentul liderilor?: Cu siguranta! Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Aici pe BigZone, cel mai mult am fost 13 aproximativ 14 zile avand rank 2 in Paramedic. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am stat in mafie cel mai putin, am parasit-o deoarece nu mai avea lider. Ce te deranjeaza cel mai mult la bigzone?: Ma deranjeaza unii playeri DM-isti si cateva persoane din staff care nu isi fac asa bine treaba, in rest totul este ok! De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am capacitatea si experienta de a comunica cu membrii factiunii si sa organizez factiunea cum trebuie. Ai fost banat vreodata? De ce?: Da, pentru aimbot.. dar a fost un ban acordat aiurea, am primit unban Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Din pacate am stat doar 3 zile in Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Din pacate pe BigZone nu am fost in departamente, dar am avut o parere buna. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat aproximativ 14 zile, am avut o parere foarte buna.
 3. Paint montage

  Cam slabut... si putin plagiat
 4. [Prezentare] Bicu.

  1. Prenume: Andrei Alexandru 2. Vârstă: 15 3. Locație: Ramnicu Valcea 4. Ocupație: Elev 5. Jocul preferat: SA-MP & Zula 6. Hobby-urile tale: Fotbal & PC Games. 7. O descriere despre tine (minim 15 cuvinte): Salut, eu sunt Bicu si am 15 ani. Sunt glumet, de treaba.. ma enervez cam repede daca am o idee si este mai buna decat a altuei persoane din jur. Nu imi place sa ma descriu. 8. De unde ai aflat de BigZone Community?: De la un prieten de prin 2015. 9. Ce părere ți-ai format despre noi?: O parere extrem de buna, unii admini sunt cam incorecti [mici favorizari] 10. Alte precizări: Salut!
 5. [Prezentare] DarkApollo

  Sssalut
 6. [Prezentare]: Psk.

  Salut!
 7. [Prezentare]:Kaiac

  Salut.
 8. Ballas - Evidenta war

  Nume:Bicu Poze de la waruri: https://imgur.com/a/Mi6Ge Rank:1 Data warurilor: 10.01.2017
×