Jump to content

BlackThief

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Helper

  Nick pe server:Numele meu pe server este BlackThief. Cea mai mare realizare pe bigzone: Inca nu am cea mai mare realizare a mea dar ar fi una daca as lua helper. De ce crezi ca meriti helper:Deoarece sunt un player activ,respectos pentru aceasta functie, nu am greseli gramaticale, Creez raspunsuri cu un inteles acceptabil. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:Eu ma joc 3-4 ore pe zi acest joc. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Eu Am hotarat sa ma apuc de YouTube daca o sa primesc functia de helper. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Pai eu cred ca toti playerii sunt egali si ca nici unul nu este mai prejos decat altul. Ai fost banat vreodata? Daca da, specifica toate banurile: Nu, eu nu am fost banat. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu. Varsta reala: Eu am frumoasa varsta de 15 ani. Ce alte jocuri joci?: Eu nuprea ma mai joc alte jocuri, in general sampului ii acord tot timpul meu liber. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Eu mi-as dori sa imi deschid o firma de IT impreuna cu un prieten foarte apropiat. Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: Salut Foloseste comanda [/Rob] intr-un business. Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Salut, iti recomand sa munecsti la jobul fermier prin coamnda [/jobs] --> Fermier. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Salut, pentru a creea un clan ai nevoie de 100 Puncte Premium. Folosteste comanda [/shop] --> [Create a clan | Big,Medium,Small]. Ce pedeapsa se acorda pentru cei ce vor sa vanda bani in joc pe bani reali?: Se sanctioneaza cu ban permanent. Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: Pentru acest abuz se acorda warn. Link cu profilul de pe panel:Link- http://panel.bigzone.ro/profile/BlackThief In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Eu am fost in factiunea Los Santos Police Departament si am stat 29 de zile in acea factiune. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Eu mi-as dori sa stau intr-o mafie cel mai mult. Fosta factiune [LSPD] am fost dat afara pe motiv Wipe. Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte (ex: vreau helper pt ca imi place sa ajut playerii; merit helper pt ca sunt activ; daca iau helper o sa ajut playerii) sunt ignorate. Playerii ce folosesc informatii false in aplicatie vor ramane fara helper si fara vreo sansa de a ajunge helper vreodata.
 2. Nick:BlackThief Rank actual:1 Cand ai primit ultima data rank:Nu am mai primit. Cate FW-uri ai si data in care le-ai primit:0/3 Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da. Alte precizari: Vreau rank 2 deoarece vreau sa ma duc dupa Wanted 6 si sa confisc permise deoarece sunt foarte multi playeri care merg Ilegal.
 3. Leader

  Nickname pe server: BlackThief Ore jucate: Pana acum am jucat 19 ore. De cat timp joci pe server: Pe aceasta comunitate joc de 3-4 saptamani. Varsta reala:Eu am 15 ani. Ce alte jocuri mai joc?: CsGo,Samp,Dead by daylight,PUBG,Gta 5. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Eu vreau sa ma duc la Cibernetica. Cea mai mare realizare pe bigzone: Inca nu am cea mai mare realizare a mea. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Pai, eu o sa populez factiune si o sa bag membrii cat mai buni si mai intelegatori. Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Am stat 12 Zile la paramedici si am fost dat afara pe motivul WIPE si am detinut rank 2. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am stat in Lv Paramedics si am fost dat afara deoarece a fost un mic WIPE. Ce te deranjeaza cel mai mult la bigzone?: Pe mine nu ma deranjeaza nimic in afara de Stafful inactv si Leaderi respingatori. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece eu sunt o persoana intelegatoare si respectoasa care acorda o sansa tuturor membrilor. (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei + 50FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie. Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu, nu am avut ban si nici nu o sa am. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Nu am fost in nici-o mafie dar presupun ca sunt niste factiuni care nu mi se potrivesc. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Nu am fost intr-un departament, dar eu cred ca departamentele sunt unele dintre cele mai interesante factiuni. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Eu am stat la paramedici 12 Zile si mi se pare o factiune ok care cred ca mi se potriveste. (!) Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte nu-s luate in considerare. (!) Incearca sa nu folosesti alte culori/alt font in aplicatie. Multumesc pentru timpul acordat.
 4. Las Venturas Paramedic Department- Cereri rank-up

  Nickname:BlackThief Rank actual:1 Ai avut raport complet?: Inca nu il am dar il voi completa. Faction Warns:0/3 Cate zile ai in factiune?:6 maine fac 7 Cand ai luat ultima data rank-up?:Nu am luat. Las Aceasta cerere aici deoarece maine nu am timp sa o depun asa ca o las aici.
 5. Paramedic Department LV - Invoiri Sedinte

  Nick:BlackThief rank:1 Data Sedintei: 08.10.2017 Motiv: O sa fiu la spital pentru ca am o problema personala Precizari:Nu sunt sigur daca o sa fiu plecat dar las cererea aici pentru orice se poate intapla.
×